Menü Bezárás

Fővárosi konferenciapályázat 2024

Tisztelt Fővárosi Kollégáink!

A MÁOK Fővárosi Szervezete 2024 évre ismét pályázatot hirdet külföldi konferencia, internetes továbbképzés támogatására (külföldön tartott állatorvosi konferencia vagy továbbképzés, külföldi, vagy nemzetközi szervezet által szervezett, de Magyarország területén tartott konferencia vagy továbbképzés, külföldi, vagy nemzetközi szervezet által szervezett online továbbképzés). A támogatás alapja:

A Magyar Állatorvosi Kamara az Alapszabályának 2. § (4) szerint:  “Elősegíti a szolgáltató állatorvosok szakmai tevékenységének magasabb szintű gyakorlásához szükséges ismeretek elsajátítását. Szervezi és anyagi lehetőségeihez mérten támogatja a szolgáltató állatorvosok szakmai továbbképzését.”

A Magyar Állatorvosi Kamara Továbbképzési Szabályzata Preambuluma alapján: “Az állatorvos-tudomány valamennyi szakterülete nagy ütemben fejlődik, ezért a Kamara ösztönzi, támogatja és segíti tagjai folyamatos képzését.”

Pénzügyi keretek és elszámolás:

A 2024-ben rendelkezésre álló keret 4 millió forint. A fiatal állatorvosok támogatása kiemelt szempont, így a keret a következő módon alakul:

  • 2023. július 31-ig 35 éves kor alattiaknak 3 millió forint, 35 éves kor felettieknek 1 millió forint
  • 2023. július 1 – 2021. december 31. között korhatár nélkül a fennmaradó keret
  • A pályázaton egy személy maximum 300.000 forint keretösszeget nyerhet el, a kifizetés a pályázó nevére szóló, a konferencia-részvétellel kapcsolatos számlák forintban számolt összegét nem haladhatja meg.
  • A keretből 2025 év első negyedévi rendezvényre is lehet pályázni.
  • A keret kimerülése esetén a vezetőség dönthet a keret más rendelkezésre álló költségvetési keret átcsoportosításával történő 20%-os emeléséről.

Pályázati feltételek:

  1. A Pályázó a MÁOK Fővárosi Szervezet tagja legyen a pályázat benyújtásának idejében, és a továbbképzés időtartama alatt.
  2. A Pályázó a részvételét igazolandó, a külföldi továbbképzést követő egy hónapon belül rövid szakmai összefoglalót készít, amit a szervezet honlapján teszünk közzé.
  3. Pályázó nyilatkozik, hogy a pályázat benyújtásakor nincs lejárt tagdíjszámla-tartozása és 2 éven belül nem marasztalta el a MÁOK Etikai bizottsága.
  4. Pályázó nyilatkozik, hogy a benyújtást megelőző 2 évben nyert-e el az Országos vagy a Fővárosi Szervezet által kiírt konferenciatámogatást. Igen válasz esetén az év, a konferencia és az elszámolt összeg megadása kötelező.

A pályázat benyújtása:

A pályázatokat elektronikus úton (e-mailben: info@maokbudapest.hu ) kérjük eljuttatni az irodába. A bírálatot a Vezetőség folyamatosan végzi, az Oktatási Bizottságnak véleményezési jogköre van, amennyiben a vezetőség a döntéshez azt igényli.

Csatolandó dokumentumok:

– A Pályázó adatai (név, diplomaszám, pecsétszám, életkor/születési idő, telefonszám-elérhetőség)

– A megpályázott továbbképzés adatai (webcím, leírás, tematika)

– A megpályázni kívánt összeg

– Kísérőlevél (indoklás)

– Nyilatkozat a feltételek 3. és 4. pontjában foglaltakról

 

Üdvözlettel,

MÁOK Fővárosi Szervezete

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .