Menü Bezárás

Új fővárosi honlap

2021.01.14-én a Vezetőség elfogadta a MÁOK Fővárosi Szervezete hivatalos honlapjának korszerűsítésére vonatkozó javaslatot. Az eddigi bpallatorvos.hu domainen kívül megvásároltuk a maokbp.hu, a maokbudapest.hu és a maokfovaros.hu honlapcímeket is. Ezek egyelőre egységesen mutatnak majd hivatalos honlapra. A korszerűsítés a megújult címeken túl új honlapot, hivatalos e-mail címeket, folyamatosan gondozott és frissített tartalmat is jelent majd.

A célunk a kamarai működés átláthatóvá tétele, ezért minden fontos döntésről és történésről folyamatosan tájékoztatjuk majd a tagságot az új felületünkön. Legalább ennyire fontosnak tartjuk, hogy a hivatali működésen és a köztestületi feladatokon túl szakmai tartalmakkal, hírekkel, érdekességekkel is szolgáljunk. Erre a honlap, mint írásos felület, valamint a készülő podcast csatornánk, mint online rádiós felület lesz alkalmas.

Amennyiben ötleted, javaslatod lenne, esetleg Te is szívesen vennél részt a megújuló fővárosi kamarai kommunikációban (cikkeket írnál, riportokat készítenél, rovatot vezetnél, stb), szeretettel várunk!