Menü Bezárás

Továbbképzési támogatási pályázat 2022

A MÁOK Fővárosi Szervezete pályázatot hirdet külföldi konferencia, internetes továbbképzés támogatására (külföldön tartott állatorvosi konferencia vagy továbbképzés, külföldi, vagy nemzetközi szervezet által szervezett, de Magyarország területén tartott konferencia vagy továbbképzés, külföldi, vagy nemzetközi szervezet által szervezett online továbbképzés). A támogatás alapja:

A Magyar Állatorvosi Kamara az Alapszabályának 2. § (4) szerint:  “Elősegíti a szolgáltató állatorvosok szakmai tevékenységének magasabb szintű gyakorlásához szükséges ismeretek elsajátítását. Szervezi és anyagi lehetőségeihez mérten támogatja a szolgáltató állatorvosok szakmai továbbképzését.”


A Magyar Állatorvosi Kamara Továbbképzési Szabályzata Preambuluma alapján: “Az állatorvos-tudomány valamennyi szakterülete nagy ütemben fejlődik, ezért a Kamara ösztönzi, támogatja és segíti tagjai folyamatos képzését.”

A rendelkezésre álló keret 3 millió forint. A fiatal állatorvosok támogatása kiemelt szempont, így a keret a következő módon alakul:

·         2022. június 31-ig 35 éves kor alattiaknak 2 millió forint, 35 éves kor felettieknek 1 millió forint

·         2022. július 1 – 2021. december 31. között korhatár nélkül a fennmaradó keret

·         A pályázaton egy személy maximum 200.000 forint összeget nyerhet el

Feltételek:

A Pályázó a MÁOK Fővárosi Szervezet tagja kell legyen a pályázat benyújtásának idejében, és a továbbképzés időtartama alatt.

A Pályázó a részvételét igazolandó, a külföldi továbbképzést követő egy hónapon belül rövid szakmai összefoglalót készít, amit a szervezet honlapján teszünk közzé.

A pályázatokat elektronikus úton (e-mailben: i n f o @ m a o k b u d a p e s t . h u ) kérjük eljuttatni az irodába. A bírálatot a Vezetőség folyamatosan végzi, az Oktatási Bizottságnak véleményezési jogköre van.

Csatolandó dokumentumok:

·         A Pályázó adatai (név, pecsétszám, életkor/születési idő)

·         A megpályázott továbbképzés adatai (webcím, leírás, tematika)

·         A megpályázni kívánt összeg

·         Kísérőlevél (indoklás)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .